Zwart-Wit

Er is een groep leerlingen van een grote scholengemeenschap. Twee jongens en de rest meiden. Ze kennen elkaar. De twee jongens zijn boezemvrienden, de een met een kleurtje, de ander zonder, en players. Ze playen met de meisjes uit de groep.

Lees meer...

Kantine, High School Theatre

Een gewone schoolkantine. Een leerling zit er al omdat ie uit de klas is gestuurd. Dan gaat de schoolbel en is het pauze. De leerlingen stormen binnen en gaan genieten van hun vrije moment. Van rust is geen sprake.

Lees meer...

Ziekenhuis

Een voorstelling voor jongeren over hun angsten en beelden en fascinaties over ziekenhuizen. Een plek waar je meestal liever niet wilt zijn. Maar het is ook plek waar we niet zonder kunnen...

Lees meer...

Het Bankje

Een script voor personages. Leerlingen leren om zich vanuit verschillende manieren te transformeren naar een ander personage/type. Ingangen waarmee gewerkt wordt zijn; de touwtjes, de energieën, het dier, een observatie, hoge en lage status.

Lees meer...

Vakantie

‘Vakantie’ is een script met scènes vanuit het thema vakantie. De reis naar je vakantieland is erg lang en je voelt je niet meer prettig in de auto; je ontmoet een vakantie liefje; je vervelende klasgenoten blijken precies op dezelfde camping te zijn gekomen...

Lees meer...