Nieuws

DINSDAG 22 SEPTEMBER IS ER GEEN LES IN DE ESKAMPEN WEGENS VRIJE DAG RODERMARKT

 

START SEIZOEN 2020-2021

De lessen van het seizoen 2020-2021 beginnen op de meeste locaties weer in week 34, dus per maandag 17 augustus. Het overicht staat bij de button 'Locaties en Rooster' .Een week voor de lessen weer beginnen krijgt u van ons bericht. 

 

YOUTUBEFILMPJES

Omdat we nu geen lessen kunnen geven proberen we regelmatig lessen/opdrachten/verhalen op youtube te zetten.

https://youtu.be/soPxtbl9zQo hoe maak je een sokpop

 https://youtu.be/zJd_PzQP9qQ karakter van een sokpop Anita

https://youtu.be/MDL7ZIyP4HI  dans op Lio en Stich van Lisanne

https://youtu.be/b5s5cY0Vnrw  schimmenspelles van Elvira

https://youtu.be/8NFBPGvsA1Q canon les van Lisanne

Hoe is jouw TussenWereld

Deze opdracht komt binnenkort op youtube. De opdracht is om een filmpje te maken van maximaal 1 minuut, 1 minuut 30 over jouw TussenWereld. In de voorstelling De Reis, die nu niet doorgaat, komen kinderen van een samengesteld gezin in de TussenWereld terecht. Het gezin zou samen op vakantie naar Brazilië gaan om te bonden. Maar vanwege een file misten ze het vliegtuig en moesten ze op het vliegveld overleggen en bijkomen. Vanwege een samenloop van omstandigheden komen de kinderen in de TussenWereld terecht. Ze kunnen er alleen uitkomen als ze leren gezelliger met elkaar om te gaan en ze krijgen allemaal een persoonlijk opdracht die een opoffering vraagt voor de groep. Het lukt ze om uit de TussenWereld te komen.

Het filmpje mag gaan of de TussenWereld en de personages waarmee we bezig waren in de voorstelling. Je mag ook zelf een andere fantasie TussenWereld verzinnen. Je mag ook de echte wereld gebruiken, want hierin zitten we ook in een soort TussenWereld.

 

DAVID WESTERA

Wij feliciteren onze oud leerling David Westera met zijn rol als Repelsteeltje in de nieuwe voorstelling van het Ro Theater.

Binnenkort studeert hij af aan de Toneel Akademie Maastricht!

 

VOOR UW AGENDA: DATA VOOR DE VOORSTELLINGEN VOOR HET SEIZOEN 2020-2021

Voor de voorstellingen van het seizoen 2020-2021 hebben wij alweer ruimte gepland in Podium Zuidhaege. De data van de voorstellingen zijn vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 april 2021. op zaterdag 20 maart houden wij een technische doorloop, ook in Podium Zuidhaege. 

In het weekend van 16, 17 en 18 april hebben de voorstellingsgroepen hun generale repetitie en gaan ze de de voorstelling spelen voor publiek. Bij de generale repetitie wordt alles voor de laatste keer geoefend met licht en kostuums. De voorstelling is de voorstelling voor het publiek, de vrienden en familie. U ontvangt later de definitieve tijden en een draaiboek.

 

PROEFLESSEN 

Wil je eens uitproberen of acteren of musical wat voor je is? Of weet je niet zeker wat acteren/musical inhoudt? Dan kun je altijd een gratis proefles volgen en daarna beslissen of je mee wilt doen. Kijk voor onze locaties bij de button: Locaties en rooster. Wil je een  gratis proefles volgen? Stuur even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

NIEUW: Zanglessen 

Als je belangstelling hebt voor het nemen van zanglessen kun je contact opnemen met Anita Ros

 

MUSICAL IN 1 DAG, NIEUW AANBOD VOOR HET PO en VO:

Door Christy Bagerman.

Voor informatie, progamma en offerte kunt u contact opnemen met Christy Bagerman, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06 53402022

 

DE ALGEMENE VERORDENING GEGEVENSBESCHERMING

U hebt vast al gehoord over de nieuwe Verordening Gegevensbescherming die op 25 mei 2018 ingaat.
Ook het Ros Theater moet voldoen aan de richtlijnen van de AVG. Op het ogenblik zijn we hard aan het werk om alle documenten en verklaringen op te stellen, procedures rond de verwerking van persoonsgegevens vast te leggen en maatregelen te nemen die de bescherming van uw privacy waarborgen.
Na het drukke weekend met de voorstellingen stellen we u verder op de hoogte.


VOORSTELLINGEN "DE REIS" van seizoen 2019-2020 zijn vanwege corona helaas niet door gegaan.

 

REACTIES OP DE VOORSTELLINGEN HET WOUD VAN 25 EN 26 MEI 2019

".... ik wil je laten weten dat we hebben genoten van de leuke voorstelling gisteren. Erg leuk onderwerp en alle kinderen kwamen goed tot hun recht

"leuke musical was het....Lenthe vond het super...."

"wat een prachtige voorstelling"

"Hartelijk dank voor de leuke toneelvoorstelling van gisteren. Goed gedaan, we hebben genoten

"super mooi Anita. Heel hartelijk dank voor de organisatie

"dank je wel voor de ontzettend leuke uitvoering van vanmiddag. Wij hebben ervan genoten

"wat een prachtige voorstelling....wij hebben genoten" 

"Het is alweer een week geleden, maar ik wilde toch laten weten dat we erg genoten hebben van de voorstelling. Ik vond het erg leuk dat de kinderen zowel in het eerste als in het tweede gedeelte optraden. En de liedjes vonden we ook erg leuk. Dus: complimenten! "

"Bij deze onze complimenten over de voorstelling Het Woud. We hebben erg genoten."

"Allereerst onze complimenten voor de prachtige voorstelling van de theaterschool. We hebben er allemaal van genoten, ik bij de generale repetitie en man en een dochter tijdens de voorstellingen van de andere dochter"

"Mijn complimente voor je voorstelling van afgelopen zaterdag. Onze dochter heeft erg genoten van haar solo zang met haar groepje"

 


TIP:

Check de site voor de meest actuele informatie.


INSCHRIJVEN:

Je kunt je inschrijven voor cursussen via een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


LEERBEDRIJF:

In juni 2018 zijn wij erkend leerbedrijf geworden