Nieuws

ROSTHEATER - EN MUSICALSCHOOL DRENTHE IS PER 1 SEPTEMBER 2022  LESHUIS VAN HET NOORDEN GEWORDEN.

Vanwege pensioen heb ik besloten de Ros Theater-en Musicalschool af te stoten. Lisanne Eshuis heeft de theater-en musicalschool overgenomen en gaat verder onder de naam Leshuis van het Noorden.

Voor opgave voor een cursus, voor vragen kunt u op de volgende manieren contact opnemen met Lisanne Eshuis:

Haar website: www.leshuisvanhetnoorden.nl 

Haar mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Haar telefoon: 06 36088314

Het Rostheater blijft nog wel. U kunt mij benaderen voor onder andere het vertellen van verhalen, het geven van eenmalige theater workshops, voor een regieproject. 

 

 FOTO' S van de voorstellingen De Zee van 2 en 3 juli 2022 STAAN OP DE SITE bij de button  'jeugdtheater-en musicalschool'.

ARTFUSION ARTFUSION ARTFUSION= GEWEEST en was een GROOT SUCCES

Het weekend van 18, 19 en 20 juni 2021 met minivoorstellingen, workshops, installaties, concerten was een groot succes. We zijn hier ongelooflijk blij mee. De leerlingen van DAF (Digital Art Factory), Keuning Jeugd Orkest en Klankrijk Drenthe en de Ros Theater-en Musicalschool Drenthe hebben elkaar ontmoet en samengewerkt zodat de verschillende disciplines bij elkaar kwamen. Het hele weekend was coronaproof. Groepen zijn ombeurten binnen gekomen met hun eigen publiek en hebben hun activiteiten in aangewezen tijdslots gedaan.

Dit samenwerkingsproject voor kinderen en jongeren werd ondersteund door de gemeente Assen en het Prins Bernardfonds met subsidies.

KLIK HIER VOOR FOTO'S VAN 'HET CADEAU', van de voorstelling die in het weekend van Art Fusion van 18, 19 en 20 juni is gespeeld.

DAVID WESTERA

Wij feliciteren onze oud leerling David Westera met zijn voorstelling Repelsteeltje in de nieuwe voorstelling van het Ro Theater.

Hij is in 2020 afgestudeerd aan de Toneel Akademie Maastricht!