Nieuws

MEIVAKANTIE

Let op: omdat de meivakanties op de scholen in de verschillende locaties anders zijn en we dus soms niet in een lokaal kunnen, hebben sommige locaties 2 weken vrij en de andere 1 week. Wij hebben zelf 1 week meivakantie van 29 april t/m 3 mei, maar passen ons dus aan bij de vakanties van de scholen.

 

Gieten, Kindcentrum de Marke, meivakantie van 19 april t/m 3 mei. Wij geven daarom op 22 april en op 29 april geen les.

Eelderwolde, OBS Ter Borch, meivakantie van 29 april t/m 3mei. Maar omdat maandag 22 april de tweede paasdag is geven wij op 22 april geen les. En verder geven wij op 29 april geen les.

Assen, Kindcentrum Sterrenschip, meivakantie van 29 april t/m 3 mei. Wij geven daarom op 30 april geen les.

Eelde. Westerburcht, meivakantie van 29 april t/m 3 mei. Wij geven daarom op 30 april geen les.

Peize, Eskampen, meivakantie van 19 april t/m 3 mei. Wij geven daarom op 23 april en op 30 april geen les.

Annen, De Eshoek, meivakantie van 29 april t/m 3 mei. Wij geven daarom op 2 mei geen les.

Assen, De Driemaster, meivakantie van 29 april t/m 3 mei. Wij geven daarom op 2 mei geen les.

Zuidlaren, De Zuidwester, meivakantie van 22 april t/m 3 mei. Wij geven daarom op 25 april en op 2 mei geen les.

Vries, De Vijverstee, meivakantie van 29 april t/m 3 mei. Daarom geven wij op 3 mei geen les. Verder is er geen les op vrijdag 19 april vanwege Goede Vrijdag.

Lessen in Podium Zuidhaege:Wij zelf hebben meivakantie van 29 april t/m 3 mei. Daarom geven wij geen les op woensdag 1 mei

 

WORKSHOP 'ACTEREN KUN JE LEREN' in het kader van Gekleurd Grijs.

De workshop 'Acteren kun je leren' van woensdag 17 april van 10.30-12.00 in Podium Zuidhaege 2 in lokaal 1.19 is geannuleerd en gaat dus niet door. Er waren te weinig aanmeldingen. We proberen op een later tijdstip de workshop alsnog aan te bieden. 

 

NIEUW AANBOD:

Voor BASISSCHOLEN en voor SCHOLEN VOORTGEZET ONDERWIJS

MUSICAL IN EEN DAG door Christy Bagerman.

Voor informatie, progamma en offerte kunt u contact opnemen met Christy Bagerman, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06 53402022

 

PROEFLESSSEN:

Weet je niet zeker wat acteren/ musial inhoudt? Dan kun je altijd een gratis proefles volgen. Daarna kun je beslissen of je echt mee wilt doen. Stuur even een mailtje naar  info@rostheater  om aan te geven bij welke locatie je een proefles wilt volgen.

 

INFORMATIE EINDVOORSTELLINGEN

We maken weer een eindvoorstelling.

- Het weekend van vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 mei is gereserveerd voor de voorstelling.

De vrijdag 24 mei repeteren we niet met de groepen omdat dan de slotavond van de avond 4 daagse is. De docenten en de technici maken dan alles klaar voor de voorstellingen.

Er zijn 2 twee voorstellingsgroepen.

In groep 1 zitten:

De kinderen van Assen 6-9 groep; Assen 10+ groep; Groep uit Annen, Groep uit Peize; Groep van Ter Borch; musicalgroep kinderen, musicalgroep jongeren.

Deze groep heeft de generale repetitie op zaterdagmiddag en speelt de voorstelling op de zaterdagavond (begin van de avond)

 

In groep 2 zitten:

De kinderen uit de Groep van Vries; Groep van Zuidlaren; Groep Eelde; Groep Gieten; Groep Sterrenschip; jongeren musicalgroep.

Deze groep heeft de generale op zondagochtend en speelt de voorstelling op zondagmiddag

 

Nadere informatie en draaiboek volgen later.

 

 

DE ALGEMENE VERORDENING GEGEVENSBESCHERMING

U hebt vast al gehoord over de nieuwe Verordening Gegevensbescherming die op 25 mei 2018 ingaat.
Ook het Ros Theater moet voldoen aan de richtlijnen van de AVG. Op het ogenblik zijn we hard aan het werk om alle documenten en verklaringen op te stellen, procedures rond de verwerking van persoonsgegevens vast te leggen en maatregelen te nemen die de bescherming van uw privacy waarborgen.
Na het drukke weekend met de voorstellingen stellen we u verder op de hoogte.


REACTIES OP DE VOORSTELLINGEN 'MY LITTLE ROBOT ' VAN 26 en 27 MEI 2018

"Bedankt voor de voorstelling! Het was erg leuk. Mijn dochter heeft genoten en weet nu heel zeker dat ze erop wil blijven. De voorstelling was top."

"Allereerst wil ik zeggen dat ik de voorstelling geweldig leuk en knap vond. Heb er echt van genoten!"

"Volgens mij was het een geslaagde voorstelling! Erg indrukwekkend wat jij (en alle medewerkers) hebben neergezet met alle deelnemende groepen/kinderen!"

"Wat knap van je dat je deze voorstelling helemaal zelf hebt bedacht en gemaakt. Mooi afwisselend en erg grappig en het zegt ook nog wat over deze tijd, de robots en de scheidingen."

Uit de nieuwsbrief van De Eskampen in Peize: "Afgelopen zondag was de grote dag: de opvoering van de musical My Little Robot. Deze vond plaats in de Schalm te Assen. We hadden het getroffen, onbewolkt en 28 graden! Ondanks die hitte die ook binnen voelbaar was, hebben de kinderen ons getrakteerd op een geweldige musical! We hebben genoten, leuk verhaal, prima liedjes en dansjes, (die wij ook mee mochten doen) en enthousiaste kinderen! Top gedaan meiden en jongens!"

" Hartelijk dank voor de leuke en inspirerende lessen. Mooi om het resultaat te kunnen hebben zien in de voorstelling 'My Little Robot'. Onze dochter heeft altijd veel plezier beleefd aan de lessen." 

"Super bedankt voor de leuke lessen en de voorstelling. De kinderen en wij hebben erg genoten


 

 


TIP:

Check de site voor de meest actuele informatie.


INSCHRIJVEN:

Je kunt je inschrijven voor cursussen via een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


LEERBEDRIJF:

In juni zijn wij erkend leerbedrijf geworden