Nieuws

Improvisatie workshop voor volwassenen, ism Het Hek van de Dam. Op woensdag 3 oktober van 20.00-22.00 in Podium Zuidhaege, Zuidhaege 2 in Assen. Kosten 17,50. Inloop 19.30. Vervolg mogelijk bij de Ros Theater en Musicalschool Drenthe.

Op zaterdag 13 oktober geven wij drie gratis workshops in het kader van de Oktobermaand Kindermaand. De workshops zijn in lokaal 1.19 van Podium Zuidhaege 2 in Assen. 

-14.00- 14.45 voor Kleuters

-15.00- 16.00 voor Kinderen van 7-9 jaar

-16.00- 17.00 voor Kinderen van 10+

Er zijn al aardig wat kleuters en kinderen die zich hebben opgegeven. Dus als u uw kind wilt laten meedoen dan kunt u zich opgeven via een mail naar Anita Ros,  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

De cursussen van het nieuwe seizoen zijn begonnen. Maar instromen is altijd mogelijk. Stuur even een mailtje  naar info@rostheater om aan tegeven bij welke locatie je een proefles wilt volgen

OM ALVAST IN DE AGENDA TE ZETTEN

We maken weer een eindvoorstelling.

- Zaterdag 13 april is de hele dag/avond gereserveerd voor technische doorlopen

- Het weekend van vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 mei is gereserveerd voor de voorstelling.

 

DE ALGEMENE VERORDENING GEGEVENSBESCHERMING

U hebt vast al gehoord over de nieuwe Verordening Gegevensbescherming die op 25 mei 2018 ingaat.
Ook het Ros Theater moet voldoen aan de richtlijnen van de AVG. Op het ogenblik zijn we hard aan het werk om alle documenten en verklaringen op te stellen, procedures rond de verwerking van persoonsgegevens vast te leggen en maatregelen te nemen die de bescherming van uw privacy waarborgen.
Na het drukke weekend met de voorstellingen stellen we u verder op de hoogte.


REACTIES OP DE VOORSTELLINGEN 'MY LITTLE ROBOT ' VAN 26 en 27 MEI 2018

"Bedankt voor de voorstelling! Het was erg leuk. Mijn dochter heeft genoten en weet nu heel zeker dat ze erop wil blijven. De voorstelling was top."

"Allereerst wil ik zeggen dat ik de voorstelling geweldig leuk en knap vond. Heb er echt van genoten!"

"Volgens mij was het een geslaagde voorstelling! Erg indrukwekkend wat jij (en alle medewerkers) hebben neergezet met alle deelnemende groepen/kinderen!"

"Wat knap van je dat je deze voorstelling helemaal zelf hebt bedacht en gemaakt. Mooi afwisselend en erg grappig en het zegt ook nog wat over deze tijd, de robots en de scheidingen."

Uit de nieuwsbrief van De Eskampen in Peize: "Afgelopen zondag was de grote dag: de opvoering van de musical My Little Robot. Deze vond plaats in de Schalm te Assen. We hadden het getroffen, onbewolkt en 28 graden! Ondanks die hitte die ook binnen voelbaar was, hebben de kinderen ons getrakteerd op een geweldige musical! We hebben genoten, leuk verhaal, prima liedjes en dansjes, (die wij ook mee mochten doen) en enthousiaste kinderen! Top gedaan meiden en jongens!"

" Hartelijk dank voor de leuke en inspirerende lessen. Mooi om het resultaat te kunnen hebben zien in de voorstelling 'My Little Robot'. Onze dochter heeft altijd veel plezier beleefd aan de lessen." Improvisatie voor volwassenen in samenwerking met het Hek van de Dam

In het theater wordt veel geïmproviseerd. U heeft wellicht op tv weleens 'De Vloer op' en/of 'De Lama's en de 'Grote improvistieshow' gezien. Misschien wilt u wel eens uitproberen of improviseren wat voor u is. Docente Gemma Bos reikt u speloefeingen aan waarmee u met de andere deelnemers gaat experimenteren. Spelenderwijs ontdekt u de spelregels waarmee u met uw medespelers grappige en ontroerende scene's kunt maken.

Mocht u daarna verder willen dan kunt u verder bij de Ros Theater en musicalschool Drenthe.

Datum: woensdag 3 oktober 

Tijd: 20.00-22.00; inloop 19.30

Plaats: Podium Zuidhaege, Zuidhaeg 2 in Assen

Info en inschrijven: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 81142966

Kosten: 17,50

  


TIP:

Check de site voor de meest actuele informatie.


INSCHRIJVEN:

Je kunt je inschrijven voor cursussen via een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


LEERBEDRIJF:

In juni zijn wij erkend leerbedrijf geworden