Nieuws

MEIVAKANTIE van 25-4 t/m 8-5.

De meeste scholen hebben twee weken meivakantie. Wij sluiten daarbij aan.

INTERESSE VOOR EEN CURSUS?

Als je interesse hebt voor een cursus kun je altijd een gratis proefles volgen en instromen. Het overzicht van onze cursussen staat bij de button 'Locaties en Rooster'. 

Wil je een  gratis proefles volgen? Stuur even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

WORKSHOP ACTEREN VOOR SENIOREN IN HET KADER VAN GEKLEURD GRIJS: 22JUNI 

Op woensdag 22 juni van 9.30-11.00 geven we in het kader van Gekleurd Grijs een workshop acteren voor senioren in Podium Zuidhaege lokaal 1.19. U kunt zich opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De kosten zijn 5,-. 

DATUM VOORTSTELLINGSWEEKEND vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 juli 2022 in Podium Zuidhaege

Ons voorstellingen weekend is dit seizoen in het weekend van 1,2 en 3 juli. Zet u het alvast in de agenda?

ARTFUSION ARTFUSION ARTFUSION= GEWEEST en was een GROOT SUCCES

Het weekend van 18, 19 en 20 juni met minivoorstellingen, workshops, installaties, concerten was een groot succes. We zijn hier ongelooflijk blij mee. De leerlingen van DAF (Digital Art Factory), Keuning Jeugd Orkest en Klankrijk Drenthe en de Ros Theater-en Musicalschool Drenthe hebben elkaar ontmoet en samengewerkt zodat de verschillende disciplines bij elkaar kwamen. Het hele weekend was coronaproof. Groepen zijn ombeurten binnen gekomen met hun eigen publiek en hebben hun activiteiten in aangewezen tijdslots gedaan.

Dit samenwerkingsproject voor kinderen en jongeren werd ondersteund door de gemeente Assen en het Prins Bernardfonds met subsidies.

KLIK HIER VOOR FOTO'S VAN 'HET CADEAU', van de voorstelling die in het weekend van Art Fusion van 18, 19 en 20 juni is gespeeld.

DAVID WESTERA

Wij feliciteren onze oud leerling David Westera met zijn voorstelling Repelsteeltje in de nieuwe voorstelling van het Ro Theater.

Hij is in 2020 afgestudeerd aan de Toneel Akademie Maastricht!

NIEUW: ZANGLES 

Als je belangstelling hebt voor het nemen van zanglessen kun je contact opnemen met Anita Ros

DE ALGEMENE VERORDENING GEGEVENSBESCHERMING

U hebt vast al gehoord over de nieuwe Verordening Gegevensbescherming die op 25 mei 2018 ingaat.
Ook het Ros Theater moet voldoen aan de richtlijnen van de AVG. Op het ogenblik zijn we hard aan het werk om alle documenten en verklaringen op te stellen, procedures rond de verwerking van persoonsgegevens vast te leggen en maatregelen te nemen die de bescherming van uw privacy waarborgen.

INSCHRIJVEN:

Je kunt je inschrijven voor cursussen via een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

LEERBEDRIJF:

In juni 2018 zijn wij erkend leerbedrijf geworden